Eestisse hakatakse vahendama Mobile.de automüügikeskkonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Automüük
Automüük Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Vastavalt Moneklar OÜ (seni tuntud kui Autod.ee kaubamärgi omanik) ja rahvusvahelisele kontsernile E-Bay Inc. kuuluva Mobile.international GmbH vahel eelmisel aastal sõlmitud partnerlepingule sai Mobile.ee-st Ida-Euroopa piirkonnas ainuke omalaadse litsentsiga Mobile.de portaali kuulutuste vahendaja, teatas ettevõte.

Moneklari omaniku Silver Havamaa sõnul oli rahvusvahelise suurkorporatsiooniga läbirääkimisteni jõudmine keeruline protsess, kuid sõlmitud litsentsilepingu abil saab nüüd autosid Euroopast Eestisse tellida usaldusväärse ja turvalise vahendaja kaudu.

«Välismaalt kasutatud autode soetamisega on levinud palju müüte, kuid püüame neid murda ja kogu protsessi kliendi jaoks võimalikult turvaliseks ja läbipaistvaks muuta. Mobile.ee kogub kõik võimaliku informatsiooni klienti huvitava auto kohta, kontrollib seda ja kliendi soovil teostame ka tehnilise ülevaatuse välisriigis,» selgitas Havamaa.

Alates tellimusest kuni sõiduki kättesaamiseni on jälgitav, milliseid toiminguid sõidukiga tehakse. Samuti on lihtsaks muudetud autoostu rahastamine - tänu koostööle kõigi peamiste liisingupakkujatega ei erine Havamaa sõnul välismaalt sõiduki soetamise rahastamine kuidagi autoostust Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles