Jeep avalikustas uue Grand Cherokee

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Chrysler/autonet.ee.

Chrysler avaldas ametlikud fotod uuenenud maasturist Grand Cherokee. Kuigi auto kuulub paberite järgi 2011. mudeliaastasse, alustatakse selle müügiga juuni esimestel kuupäevadel, kirjutab autonet.ee.


Nimelt on Põhja-Ameerikas järgmise mudeliaasta varane väljatoomine saanud juba pea igapäevaseks praktikaks.

Chrysler panustab hetkel tugevasti mootoritesse, püüdes neid muuta ökonoomsemaks ja keskkonnasõbralikumaks. Kõnealusel mudelil lisandub valikusse kaks uut agregaati: 290 hobujõuline 3,6-liitrise töömahuga V6 Pentastar ning 360 hobujõuline 5,7-liitrise töömahuga V8 Hemi.

Viimase maksimaalseks pöördemomendiks lubatakse 529 Nm. Uue mudeli koostamine on Detroidis juba alanud. Jeepi pressiteates öeldakse esiveolise baasmudeli hinnaks olevat 30 995 ja nelikveolisel 32 995 USA dollarit.

Üsna peatselt peaks uus maastur alustama ka Euroopa teede vallutamist. Väidetavalt peaksid autod jõudma müüki ka Fiati diilerite kaudu.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles