Proovisõit: uskumatult mahukas Honda Civic Tourer

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Honda Civic Tourer
Honda Civic Tourer Foto: WhatCar?

Honda Civic ja universaalkere on eestlaste jaoks suhteliselt tundmatu sõnaühend. Tõsi, mõni üksik 1990-ndate lõpust pärit isend on meie teedele pooljuhuslikult ära eksinud, kuid ametlikult pole teda siinmail müüdud kunagi, kirjutab Whatcar?-i peatoimetaja Tõnu Tramm.

Märtsi keskel jõuab Eestis müügile uue Civicu universaalversioon, mis oma mahutavusega rabab sõna otseses mõttes jalust. Ah, et mis mõttes?

No kõik me teame, kui hiiglaslik on näiteks universaalkerega Ford Mondeo pakiruum. Numbriliselt väljenduses suisa 530 liitrit. See on 25 liitrit rohkem kui Citroen C5 Toureril, 65 liitrit enam kui VW Passat Variandil jne.

Aga see kõik on köömes, sest uue Civicu pakiruum mahutab tervelt 624 liitrit! Peaaegu 100 liitrit rohkem kui keskklassi mahukaim Mondeo! Kui autole otsa vaadata, siis ei oskaks seda küll kuskilt otsast arvata aga nii see tõepoolest on.

Sellest, miks tegu võib olla ühe õnnestunuma disainiga universaalkerega autoga üldse ning millised on Civic Toureri mitmete plusside kõrval negatiivsed küljed, saab pikemalt lugeda Whatcar?-ist. Pilte autost näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles