Eksklusiivne proovisõit: Porsche Macan

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porsche Macan
Porsche Macan Foto: WhatCar?

Euroopas otsustati uut Porsche Macani esitleda Düsseldorfi lähedal asuval ADAC-i testikeskuses, kuhu kutsuti kokku piiratud arv autoajakirjanikke. Ainsana Baltimaadest ka Whatcar?-i peatoimetaja Tõnu Tramm. Rohkem pilte autost näeb siit.

«Paljud ajakirjanikud on pettunud, et neid rooli ei lasta. Aga ma olen kindel, et teile meeldib ka see,» ütleb Porsche tehase instruktor ning lükkab 400 hj Porsche Macan Turbol käigu sisse. 

Võtab maha kõik veojõu- ja muud kontrollid, seadistab vedrustuse sportlikuks ning vajutab gaasi põhja. Auto on varustatud Sport Chrono paketiga, mis muudab tolle veelgi sportlikumaks, käiguvahetuse kiiremaks ja mootori agressiivsemaks. Sellises seades Macan kiirendab paigalt 100 km/h kõigest 4,6 sekundiga.

Sellest, kuidas testrajal neljasaja hobujõulise Macaniga sajakilomeetrise tunnikiirusega külg ees kurve läbiti, saab pikemalt lugeda Whatcar?-ist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles