Mitsubishi Outlander pistikhübriid jõudis Eestisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi Outlander PHEV Foto: Silberauto

Äsja müügile jõudnud pistikhübriid Mitsubishi Outlander PHEV on ainsa hübriidautona Eestis laetav nii kiirlaadijatest (ligi 30 minutit 80-protsendini aku mahtuvusest) kui tavapärasest seinakontaktist (ligi 5 tundi 100-protsendini aku mahtuvusest), teatas maaletooja.

Maksimaalselt on vaid elektrijõul võimalik autoga läbida 52 kilomeetrit, ühe laadimise ja tankimisega suureneb sõiduki autonoomsus 824 kilomeetrile.

Mitsubishi Outlander PHEV on varustatud kahe elektrimootoriga, kaheliitrise töömahuga bensiinimoootori, generaatori ning 12 kWh akupakiga.

Eesti on tänu arenenud elektriautode laadimise infrastruktuurile esimeste turgude seas, kus Outlander PHEV müügile jõudis. Euroopas on seni tellimusi esitatud üle 12 000 autole, seejuures on ainuüksi Hollandis müüdud üle 8000 sõiduki.

Märtsiks 2014 on Mitsubishi Motors eeldatavalt tootnud ca 30 000 pistikhübriid-Outlanderit, tänavune kogu tootmismaht ületab 50 000 ühikut.

Koos Kredexi ostutoetusega algab Mitsubishi Outlander PHEV hind Eestis 34 400 eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles