Volkswagen avaldas pildid uuenenud Polost

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Volkswagen Polo
Uus Volkswagen Polo Foto: WhatCar?

Saksamaa autotootja Volkswagen avaldas esimesed fotod uuenenud Volkswagen Polost. Auto esmaesitlus toimub Genfi autonäitusel, kirjutab Whatcar?. Rohkem pilte näeb siit.

Väliselt on muutused kosmeetilised ehk muudetud on esipamperi kujundust, lisatasu eest on võimalik saada uued LED-esituled ning radiaatorivõrel ja pamperil on kroomliist. Tagaosas on suurimaks muudatuseks uue kujundusega tagatuled.

Suuremad muudatused on varustuses ja lisaks abisüsteemidele võeti Golfilt üle ka meelelahutus- ja navigatsioonisüsteemide valik. Lisaks on Polo saanud uue elektromehaanilise roolivõimendi, lisavarustuses on Sport Select vedrustus.

Mootorivalik vastab Euro 6 normidele ja kuni 21% ökonoomsem. Baasmootoriks on 60-hobujõuline 1-liitrine bensiinimootor (saadaval ka 75 hj versioon). Sportlikumat minekut soovivatele inimestele on pakkuda Polo Blue GT 150 hobujõuga ja 192-hobujõuline GTI.

Diiselmootoriks on 1,4-liitrine, mis arendab 75 kuni 105 hobujõudu.

Müügile jõuab uuenenud Polo Saksamaal kevadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles