Datsun läheb Venemaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Datsun On-DO
Datsun On-DO Foto: WhatCar?

Esmakordselt jõuab Datsuni automark ja selle on-DO mudeli turule Venemaal. Autotootja jõuab Venemaale täpselt sada aastat pärast esimese DAT-auto valmimist Jaapanis, kirjutab Whatcar?.

Datsuni jõudmisega Venemaa turule on see riik tõusnud emaettevõtte Nissan Motor Corporationi jaoks ainulaadsele kohale: nimelt on Venemaa oma piirkonnas esimene riik, kus müüakse nii Nissani, Infiniti kui ka Datsuni mudeleid, pakkudes nii ostjatele mitmekesist valikut peaaegu kõigis turusegmentides.

On-DO on esimene Datsuni mudel, mis Venemaal müügile tuleb. See neljaukseline sedaan on 4337 mm pikk, 1700 mm lai ja 1500 mm kõrge. Pagasiruumi mahub 530 liitrit.

Datsuni mudel on-DO kujundati Jaapanis Nissani disainikeskuses. Mudeli väljatöötamise ja projekteerimisega tegeles Venemaal AVTOVAZI rahvusvaheline inseneride meeskond. Jõuallikaks on 1,6-liitrine ja 87-hobujõuline bensiinimootor. Auto hind jääb alla 400 000 rubla (8200 eurot), täpsem hind selgub hiljem.

Datsuni mudelit on-DO toodetakse Venemaal Togliatti AVTOVAZI tehases, müügile jõuab sedaan suvel.

Vaata rohkem pilte siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles