Mercedes pressis C-klassi 520 hobujõudu

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mercedes.

Mercedes-Benz UK toob müügile ajaloo võimsaima C-klassi, vaid 20 eksemplariga piirduva 520-hobujõulise C-klass DR 250-ne, kirjutab whatcar.ee.


Erimudel baseerub C 63 AMG'l, kuid on sellest märgatavalt võimsam. Hobujõude on DR'l 60 ning väändemomenti 50 Nm rohkem (vastavalt 520 hobujõudu ning 650 Nm).

DR 520'ne sedaanversioon kihutab sajani 4,1 sekundiga, universaal on sekundi aeglasem. Mõlema auto maksimaalkiirus on piiratud 300 kilomeetriga tunnis.

Auto on saanud endale AMG Performance Pack Plus'i, mille osadeks on AMG punaste supportitega pidurid, sepistatud kolvid, tugevamad kepsud ja uus väntvõll. Sedaani standardvarustusse kuulub ka süsinikkiust tagaspoiler.

Erimudelid on saadaval kas mattmusta või -valgena. Auto erilisest olemusest annavad aimu vaid titaanikarva veljed ning tagasihoidlikud mudelitunnused tiibadel ja pagasiruumi luugil.

Auto sisemuses on kasutatud kõrgekvaliteetset Alacantrat, millel on sõltuvalt mudelist punased või valged õmblused. Eriline on ka hind: suurusjärgus 1,2 miljonti krooni.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles