Ford avalikustas uue põlvkonna linnamaasturi Edge fotod

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ford Edge
Ford Edge Foto: WhatCar?

Ford avaldas fotod teise põlvkonna linnamaasturist Edge, mis Euroopasse jõuab järgmisel aastal, vahendab Whatcar? Vaata rohkem pilte siit.

Uus Edge põhineb globaalsel C/D platvormil (kasutatakse ka tulevastel mudelitel Mondeo ja S-Max). Tegemist on kolmanda maasturiga autotootja mudelivalikus Kuga ja EcoBoosti kõrval. Välimuses on palju äratuntavaid detaile ideeautolt Edge Concept.

Ohtralt on lisandunud uut tehnoloogiat ja seda eeskätt ohutuse ja mugavuse valdkonnas. Juhti abistavad näiteks täiustatud parkimisabi, adaptiivne kiirusehoidja, 180-kraadise vaatega kaamera esiosas ning käed-vabad avatav tagaluuk.

Mootorivalikus on kolm jõuallikat. 2-liitrine EcoBoost arendab 245 hobujõudu, 2,7-liitrine V6 EcoBoost üle 300 hobujõu ning 3,5-liitrise V6 võimsus on veel avaldamata. Kõik jõuallikad ühendatakse 6-käigulise automaatkastiga.

Esmalt jõuab uus Edge müügile järgmise aasta alguses USA-s, seejärel on mudelit oodata Lõuna-Ameerika, Euroopa ja Aasia turule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles