Peugeot 508 näitab firma uut disainikeelt

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peugeot.

Peugeot avaldas esimesed ametlikud fotod oma mudelivaliku uuest lipulaevast Peugeot 508-st.


Uus auto jõuab müügile nii universaali kui sedaanina ning asendab ettevõtte mudelivalikus korrag kahte autot: Peugeot 407’t ja Peugeot 607’t, kirjutab whatcar.ee.

Sõiduki disainikeelt iseloomustab firma kui prantslaslikult esinduslikku, mis sobib nii Londonisse kui ka Pariisi. Auto sisemuse kohta öeldakse vaid, et see saab olema kõrgekvaliteetne ja mugav.

Täpset  jõuallikate valikut prantslased veel ei avalikusta, kuid kinnitavad samas, et omas sektoris on nad esirinnas nii ökonoomsuse ja keskkonnasäästlikkuse kui ka võimsuse poolest.

Kõik jõuallikad saavad endale Peugeot uue põlvkonna e-HDi stop ja start süsteemi, mis võimaldab väidetavalt kütust kokku hoida kuni 15 protsenti.

Ka saab 508 endale hübriidjõuallika, mis seob omavahel bensiini- ja elektrimootorid, nelikveo ja minimaalse CO2 päästu.

Peugeot 508 teeb oma ametliku debüüdi sügisesel Pariisi autonäitusel ja jõuab müügile järgmise aasta algul. Autot hakatakase tootma Prantsusmaal Rennes's.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles