Must matt motikas linna peal laiamiseks

Urho Meister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indian Chief Dark Horse.
Indian Chief Dark Horse. Foto: Tootja.

Uus Indian – Chief Dark Horse – on mehhaaniliselt täpselt sama nagu 2013. aasta augustis turule veeretatud Chief Classic. Välimus on aga hoopis teine tera.

Bloomberg Business kirjutab, et selle tsikli selga ei häbeneks isegi Batman hüpata. Kui summutid välja arvata, on «linnaindiaanlane» üleni matt must.

Praktiliselt kõik nimetatud sõiduriistaga seotud reklaamid ja fotod kujutavad karme vendi kahtlastest linnaosadest läbi podisemas.

«Me andsime talle sellise õela ilme,» ütles Indiane tootva Polaris Industriesi asepresident Steve Menneto. «Meil siin mõned mehed saatsid e-kirju ja ütlesid, et kui te kutid lõpuks ometi üleni musta motika teete, siis ostan mina ka.»

Jänkidemaal saab sellise kaherattalise kätte 17 000 dollariga – umbkaudu 2000 dollarit odavamalt, kui Chief Classicu. Mootor on sama. Kroomi arvelt on matt masin aga 3 protsenti kergem.

Nagu pildilt näha, on poritiibadel siiski hõbedased jutid – kuid need saab lisaraha eest kinni katta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles