Neste lennumiilide kampaania tõi tanklajärjekorda poolsada autot

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tasuta lennureise välja jaganud Neste tankla juurde kogunes täna hommikul Tammsaare teel järjekorda vähemalt poolsada autot.

Neste teatas varem, et jagab esimestele BalticMiles kaardiga kütuse võtjatele tasuta lende Euroopas täna hommikul kell 8 Tammsaare tee 64a asuvas tanklas.

Esimesed 50 inimest, kes ostsid vähemalt 20 liitrit kütust, ning näitasid ette kehtiva BalticMilesi kaardi, said tasuta lennu ükskõik millisesse Air Balticu sihtkohta Euroopas.

Postimehe fotograafi Peeter Langovitsi sõnul oli esimene auto, lõunanaabrite numbrimärgiga sõiduk, järjekorras juba eile õhtul kell 23. Suurem osa huvilisi tuli aga kohale varahommikul ning nii moodustuski Selveri parklasse saba vähemalt 50 autost.

Fotograafi sõnul tunglemist ei olnud ning järjekorra viimased hoidsid pöialt, et mõni eespool olevatest ei võta üle 20 liitri kütust.

Samal ajal olid automaattankla teised tankurid avatud ning ilma tasuta reisita kütust võtta soovinud autojuhid said seda teha ilma järjekorrata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles