Apple Watch nutikellad jõudsid Eestis müüki

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple Watch
Apple Watch Foto: Mihkel Maripuu

Eilsest on suuremates Klicki poodides esimesena Eestis müügil kauaoodatud revolutsioonilised Apple Watch nutikellad.

Apple esitles kella küll juba 9. märtsil, kuid siiani polnud  seda  võimalik ühestki Eesti poest osta.

Esialgses valikus on kahes suuruses musta ja valget värvi alumiiniumist korpusega Apple Watch Sport versioon. 38-millimeetrise ekraaniga kella hind on 549 eurot ning 42- millimeetrise ekraaniga kella hinnaks on 649 eurot. Apple'i ametlikus veebipoes on samade kellade hind vastavalt 399 ja 449 eurot.

Apple Watch lubab lisaks kellaja näitamisele väga erinevaid kasutusvõimalusi – vastata kõnedele, lugeda tekstisõnumeid, kuulata muusikat.  

Fitness rakenduse abil saab mõõta pulssi või trennis kulutatud kaloreid. Integreeritud Siri ning kaardirakendused annavad  ülevaate enda ümber toimuvast – kasutusvõimalused on sisuliselt piiramatud.

Apple Watchi saab kasutada ainult koos iPhone 5, 5C, 5S, 6 või 6 Plusiga.  Täpsema info  ja toote spetsifikatsioonid leiab aadressilt: https://goo.gl/8TjqLl

KLICK on Klick Eesti ASile kuuluv kaubamärk, mille all tegutseb 1996.  aastast suurim digikaupade jaekett Eesti turul, mis on 22 poega esindatud  kaubanduskeskustes üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles