Briti võimenditootja Marshall sisenes nutitelefonide turule

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marshall London uus nutitelefon
Marshall London uus nutitelefon Foto: Marshall

Tuntud muusikaseadmete tootja Marshall siseneb nutitelefonide turule ja tutvustas täna õhtul uut muusikatelefoni Marshall London.

Digitarga andmeil muudab Marshalli nutitelefoni eripäraseks see, et seadmel on kaks kõrvaklappide pesa, mis võimaldab muusikat kuulata üheaegselt kahel inimesel. Samuti on uus nutitelefon varustatud unikaalse M-nupuga, mis tagab ühe nupuvajutusega ligipääsu telefonikasutaja muusikale sõltumata sellest, mis funktsioonid seadme ekraanil parasjagu jooksmas on.

Lisaks paikneb telefoni küljel rulliknupp, mis muudab helitugevuse reguleerimise kiireks ja mugavaks. Seejuures on nupp stopperiga, et vältida näiteks taskus selle liiga hõlpsat aktiveerumist.

Foto: Marshall

Marshall London on varustatud Android Lollipop operatsioonisüsteemiga, mida on täiendatud spetsiaalsete muusikarakendustega Global Equalizer, Loopstack ja DJApp. Seadmel on 4,7-tolline HD ekraan, 2 kaamerat (taga 8MP, ees 2MP) ning Qualcommi kiibistik, mida täiendab Wolfsoni audiokeskus.

«Tegu on tõelise rock’n’roll telefoniga, mis kannab endas aastakümnete pikkust Marshalli DNA-d. Uus seade on suunatud eeskätt muusikasõpradele-melomaanidele, kes soovivad nautida ja kõikjal endaga kaasas kanda kvaliteetset stereoheli,» avas telefonilt veidi katet Eesti Telekomi tootejuht Taavi Ting.

Telekom nimelt omandanud telefoni müümise eksklusiivõigused Eestis ning ettevõtte veebipoes algab Marshall Londoni eelmüük 17. juulil. Seadme müügihind on 499 eurot.

Marshall on 1962. aastast tootnud kvaliteetseid muusikaseadmeid – võimendeid ja ka kõrvaklappe.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles