Samsungi suur saladus lekib iga päevaga üha enam

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy Note 5 koos kaitsmega
Samsung Galaxy Note 5 koos kaitsmega Foto: spigen.com

Samsung ei suuda kuidagi saladuses hoida oma ametlikku esitlust ootavate telefonimudelite disaini, tehnilist spetsifikatsiooni ega ka hinda. Nüüd on juba veebipoodidesse müüki jõudnud ka veel saadaval mitteolevate seadmete kaaned.

Täna ilmusid taas veebi järjekordsed fotod nii oodatava Galaxy Note 5 kui Galaxy S6 edge+ kohta, vahendab androidcentral.

Samsungi enda ametlik uute mudelite tutvustus tuleb niigi oma suurima konkurendi Apple’i ennetamiseks enne tavapärast septembrikuud – juba  13. augustil  ning seda kantakse üle ka otse sellel lehel. Lahtipakkimise asukohaks New York ja sealne Lincoln Center.

Tehnilises osas on seni teada, et Note 5 peaks tulema 5,66-tollise Quad HD ekraaniga, mille resolutsioon on 2560x1440. Operatiivmälu on seadmel koguni 4 GB ning telefon on varustatud üsna keskpärase 16-megapikslise põhi- ja 5-megapikslise esikaameraga. Protsessoriks on seadmed Samsungi Exynos 7420 octa-core ning põhimälu mahuks 32 GB.

Foto: spigen.com

S6 edge+ peaks olema 5,7-tolline, eelkäijaga võrreldes parema akuga ja operatsioonisüsteemiga Android 5.1.1. Operatiivmälu peaks seadmel olema 3GB. Selle seadme kogu spetsifikatsioon on näha näiteks siin.

Foto: spigen.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles