Parim kasutatud luksusauto: Mercedes-Benz S320

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Whatcar.

Autoportaal Whatcar valis selle aasta parimaks kasutatud autoks kõrgema keskklassi ja luksusautode kategoorias Mercedes-Benz S320 CDI (2006).


Nendes klassides peab pruugitud autot ostes tublisti raha kulutama, kuid vastu saate ka vastava hulga luksust ja kvaliteeti.

Mercedes paneb teid tundma, et olete teinud õige valiku. Naha ja puidu rohkus loob külluse atmosfääri ning isegi kell armatuurlauas näeb välja, nagu pärineks ta otse juveelipoe aknalt.

Peaaegu limusiinilikud mõõtmed ei tähenda ometi, et autoga poleks rõõm sõita. Oma suuruse kohta on S-klass üllatavalt tasakaalustatud, isegi suunda suudab ta hämmastava erksusega muuta. Vedrustusmugavus ei jäta loomulikult midagi soovida.

Vastavalt auto seisusele saab selle omanik kõikmõeldavad mugavus- ja eputamisvigurid, alates nahkpolstrist, mitmetsoonilisest automaatsest kliimaseadmest ja suure värvikuvariga audio-navigatsioonisüsteemist.

Tehnoloogiaimed aitavad juhil auto üle täielikku kontrolli säilitada ja sõitjad turvaliselt ühest kohast teise toimetada.

Proovige leida auto, millel mõned eriti seksikad lisad, nagu mugavust ja juhitavust veelgi parandav aktiivveermik Active Body Control.

Ja kui tagaistmel reisijad on juhist ja kaassõitjast tähtsamad, tuleb kõne alla pikendatud teljevahega versioon. Viimase varustus on üldiselt pisut parem, kuid ka hind kõrgem.

S-klassi pidamine pole odav lõbu, kuid diiselmootor hoiab vähemalt kütusearved mõistlikkuse piires: 320 CDI ametlik keskmine kütusekulu on 8,3 liitrit sajale kilomeetrile.

Hooldus maksab rohkem kui Mercedesel keskmiselt, kuid maja panti panna veel vaja pole.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles