Nii LG kui ka Huawei loovad uut Nexus 5 mobiili

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG Nexus 5
LG Nexus 5 Foto: Marques Brownlee/Google+

Üha enam kinnitust on saamas kuulujutud selle kohta, et nii LG kui ka Huawei on loomas uut Nexuse mobiiltelefoni ja võivad nendega turule tulla veel sel aastal.

Sel nädalavahetusel jõudis veebifoorumitesse Indoneesia Google+ kasutaja esimene foto neist ühest - LG Nexus 5 2015-st. Paraku vaid selle plastikust tagaküljest ja näha on seega vaid laserfookusega põhikaamerat ja ümmargust sõrmejäljelugejat.

Asjatundjad on pakkunud, et LG toob turule 5,2- ja Huawei 5,7-tollise telefoni - seega taas phableti-mõõtu seadmed, millesarnasega tuli eelmisel nädalal välja ka Samsung oma uute Note 5 ja S6 Edge Plus seadmetega.

Mõlemas Nexus 5 seadmes peaks olema uut tüüpi USB Type-C port ja Qualcomm Snapdragon 808 protsessor. Esiküljel on neil stereokõlarid ning operatsioonisüsteemiks Android M. Põhikaamera peaks tulema 16-megapiksline. Plastikust korpus viitab sellele, et tulemas on odavamad konkurendid Samsungi uutele lipulaevadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles