STV alustas mahupiiranguta internetiühenduse pakkumist üle õhu

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
STV Air leviala
STV Air leviala Foto: STV

Telekommunikatsiooniettevõte AS STV alustas Tallinnas ja selle lähiümbruses internetiühenduse pakkumist raadiosidevõrgu kaudu.

Ettevõtte teatel annab uus teenus nimega STV Air võimaluse nautida  stabiilset ja kiiret internetiühendust elamupiirkondades, kus puudub püsiühenduse jaoks vajalik kaabelvõrk.

STV Air teenus põhineb TDMA tehnoloogial. Võrreldes mobiilsides kasutatava LTE tehnoloogiaga puuduvad mahupiirangud ja on kindlad internetikiirustega paketid. See tähendab, et ei pea muretsema kasutuslimiidi täitumise ja muutuva kiiruse pärast.

Teenuse hind sõltub valitud kiirusest. Näiteks 20/10 Mbit/s ühenduse kuutasu on 25 eurot. Koos STV Go! televisiooniteenusega mis sisaldab üle 30 telekanali, salvestuse ja kordusTV ning  30/10 Mbit/s kiirusega interneti on paketi hind 35 eurot kuus. Teenusega liitumine, seadmed ja paigaldus on tasuta.

Hetkel on teenusega võimalik liituda Viimsi, Muuga, Lagedi, Maardu ja Kostivere piirkonnas. Leviala laieneb pidevalt. Liitumine ja rohkem informatsiooni www.stv.ee.

STV on Eesti suuruselt kolmas telekomioperaator, mis pakub interneti-, televisiooni-, kõneside- ja turvateenuseid üle Eesti.  Ettevõtte teenuseid kasutab 18 linnas enam kui 118 000 majapidamise. 1992. aastast tegutsev ja Eesti kapitalil põhinev ettevõte pakub tööd 180 inimesele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles