LG toob turule taskusse mahtuva klaviatuuri nutiseadmetele

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG rullitav klaviatuur
LG rullitav klaviatuur Foto: LG

Tehnoloogiaettevõtte LG Electronics tutvustab IFA 2015 tehnoloogiamessil oma esimest kaasaskantavat rullikeeratavat klaviatuuri LG Rolly Keyboard, mida saab neljakordselt kokku voltides muuta mugavalt kaasaskantavaks «pulgaks», mis mahub lihtsalt taskusse, käekotti või kohvrisse.

Kontrastsete klahvide ja sisseehitatud nutiseadme alusega Rolly Keyboard 17mm laiustel klahvidel trükkimine on sama lihtne nagu 18mm klahvidega nutiarvutite klaviatuuril. Erinevalt painduvatest silikoonist klaviatuuridest on LG Rolly Keyboard valmistatud vastupidavast polükaronaadist ja mustast ABS plastikust, tänu millele on trükkimise tunnetus sarnasem tavalisele klaviatuurile, teatab ettevõte

Klaviatuuri küljes on ka kaks välja keeratavat tuge nutitelefoni või tahvelarvuti püstihoidmiseks. Vaid klaviatuuri lahtirullimisega võib see ühenduda automaatselt Bluetooth 3.0 ühenduse abil kahe erineva nutiseadmega, mille vahel on võimalik klaviatuuri kasutamist vahetada vaid nupuvajutusega.

Klaviatuur kestab ühe AAA patareiga tavapärase kasutamise juures kuni kolm kuud.

Foto: LG

Rolly Keyboard KBB-700 tuleb septembris esimesena müügile USAs ning seejärel neljandas kvartalis põhiturgudel Euroopas, Ladina-Ameerikas ja Aasias.  4.-9. septembrini on LG Rolly Keyboard klaviatuuriga võimalik tutvuda Berliinis IFA 2015 tehnoloogiamessil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles