Kooliks valmis: sobiv arvuti sülle või lauale?

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktiivse elurütmiga inimese sülearvuti peab olema võimas, aga kerge. Laia valikut sobivaid eri tüüpi arvuteid pakub näiteks Dell.
Aktiivse elurütmiga inimese sülearvuti peab olema võimas, aga kerge. Laia valikut sobivaid eri tüüpi arvuteid pakub näiteks Dell. Foto: Dell.com

​Koolis on kindlasti vaja kirjutada uurimustöid, teha ettekandeid ja valmistada muid töid arvutis, tuletab meelde tehnoloogiaportaal Digitark. "Milline on aga koolitööks õige arvuti ja millist lisavarustust vaja võib minna?"

Milline arvuti kellele soviv, sõtlub eelkõige sellest, mida selle arvutiga lisaks tekstide kirjutamisele ja presentatsioonide valmistamisele teha on vaja, julgustab Digitark oma vajadustele enne arvuti ostu mõtlemast.

Kaks viimast asja arvutile suuri nõudmisi ei sea - tekstitöötlus arvutit ei koorma ning kõige soodsama seadmega on võimalik kõik vajalik ära teha. Näiteks võib soetada kõige lihtsama ja soodsaima arvuti Lenovo IdeaPad G40-45 või veidi paremate parameetritega (parem protsessor i3, rohkem põhimälu) Lenovo IdeaPad G50-80.

Kui aga kasutaja soovib arvutiga ka mängida või on vaja teha pildi- ja videotöötlusi, on kindlasti vaja paremate parameetritega arvutit, teeb Digitark põhjaliku ülevaate.

Loe Digitargast lähemalt, milline roll on arvuti protsessoril, millised arvutid sobivad siis, kui eluviis on väga liikuv ja arvutit peab seetõttu iga päev kaasas kandma ja millistel puhkudel siiski eelistada ja millist lauaarvutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles