See tuliuus nutikell on ehitud kulla ja alligaatorinahast rihmaga

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG Watch Urbane Luxe nutikell
LG Watch Urbane Luxe nutikell Foto: LG

Nutikellad ei ole enam ammu pelgalt spordisõprade abivahendid või niisama toredad nutividinad -  Lõuna-Korea tehnoloogiaettevõte LG Electronics tutvustab peagi koostöös REEDS Jewelers juveelikauplustega loodud piiratud koguses eksklusiivseid nutikellasid LG Watch Urbane Luxe.

Luksuslik seade on tootja teatel kaunistatud 23-karaadise kullaga ja sellel on alligaatorinahast rihm. Kokku valmistatakse vaid 500 eksklusiivset nutikella, millele on igaühele autentsuse tõestamiseks graveeritud seerianumber. Kella hinnaks kujuneb umbes 1200 USA dollarit.

LG Watch Urbane Luxe nutikellal on Louis Cartier’i poot 1910. aastal leiutatud klamber. Kellarihm on valmistatud  käsitööna, mille käigus on läbitud 50-sammuline loomisprotsess 30 erineva nahatööde eksperdi käe all.

Foto: LG

Nutikella loomisel kasutatud 23-karaadine kuld on tugevam ja kõvem kui 24-karaadine kuld, mida kasutatakse juveelide tootmisel, ning raskem kui 18-karaadine kuld, mida traditsiooniliselt luksuskelladel kasutatakse.

Kella tarkvaraliseks sisuks on uus Android Wear. Kellale saab eeltellimuse teha veebilehel www.reeds.com ning 4.-9. septembrini saab uhke kellaga tutvuda ka IFA 2015 tehnoloogiamessil Berliinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles