Uus kodumaine nutilahendus aitab korraldada pere igapäevaelu

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakendus mElu
Rakendus mElu Foto: Eesti Telekom

Eesti Telekom sai sel suvel valmis peredele suunatud nutirakenduse mElu, mis aitab korraldada pere igapäevaelu ning juhtida distantsilt ka koduseid seadmeid.

Lapsevanem saab mElu abil kaardilt täpselt näha, kus asuvad parasjagu tema lapsed, kui palju iga pereliige on kulutanud igakuist mobiilse interneti mahtu, kui täis või tühi on tema seadme aku ning kas helinad on sisse lülitatud või vaigistatud.

Lisaks saab pere pidada rakenduses ühist kalendrit, ostunimekirja ja teadetetahvlit.

Kõik eeltoodud mElu funktsionaalsused töötavad kõigi kohalike mobiilioperaatorite võrgus.

Ainult Eesti Telekomi klientidele pakub mElu võimalust otse oma nutitelefonis sisse ja välja lülitada koduseid Elioni seadmeid (näiteks WiFit) või juhtida seadmete tööd (näiteks telekanaleid vahetada või ajutiselt piirata mõnede kanalite näitamist).

mElu saavad hetkel kasutada Android operatsioonisüsteemiga (versioonid 4.0 ja uuemad) varustatud nutiseadmed, laadida saab selle siit. iOS versioon saab kasutusküpseks lähiajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles