Kui tunned igavust, siis küsi Google'lt lõbusaid fakte

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjuta otsingusse "fun facts" või "I'm feeling curious" ning ammuta uusi teadmisi.
Kirjuta otsingusse "fun facts" või "I'm feeling curious" ning ammuta uusi teadmisi. Foto: ekraanitõmmis Google otsingulehelt

Kui oled mälumängur (või tahad selleks saada), peletad igavust või tahad saada kõige suurema faktiteadmistega inimeseks oma sõprusringkonnas, siis Google on teinud enda missiooniks sind sellel teel aidata, soovitab tehnoloogiaportaal Digitark. Trüki Google otsingusse "fun facts" või "I'm feeling curious" ning sinu faktipagas ei ole eal sellise kiirusega kasvanud.

Enam ei pea sa fakte otsima kellegi halvasti kujundatud internetilehekülgedelt, vaid Google teeb selle töö sinu eest ning toob ülehelikiirusel vastused meid alati vaevanud küsimustele nagu "Kuidas nimetatakse nina ja ülahuule vahelist ala?" või "Kui mitu sõrme on tegelastel populaarses multifilmis Simpsonid?".

Õpi iga päev üks-kaks uut fakti ning hämmasta sõpru oma suurte teadmistega. Iga kord, kui klikkad nupule "Ask another question", näed sekundi murdosa jooksul järjekordset infokildu - ja niimoodi lõputult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles