Kas iPhone 6s ja 6s Plus on veekindlad?

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Apple pole kordagi telefonide veekindlusele tähelepanu juhtinud ega sellist tootelubadust välja käinud, ei takista see tehnofriikidel iPhone-ide veekindlust testimast.
Kuigi Apple pole kordagi telefonide veekindlusele tähelepanu juhtinud ega sellist tootelubadust välja käinud, ei takista see tehnofriikidel iPhone-ide veekindlust testimast. Foto: youtube.com video ekraanitõmmis

Apple'i uusimad telefonimudelid on osades riikides müügil olnud kõigest mõned päevad, kuid agarad nutientusiastid on värskeid telefone juba igal mõeldaval viisil testima hakanud, kirjutab tehnoloogiaportaal Digitark. "Internetis levivad mitmed videod, mis väidavad, et uued telefonid on salaja veekindlad, mille tõestuseks näidatakse telefone, mis peale pikemalt vees olemist siiski laitmatult edasi töötavad."

YouTube's olevatel videotel on Zach Straley nime kandev kasutaja mõlemat mudelit erinevates katsetes vee all hoidnud ühe tunni ning ühe ööpäeva, peale mida telefonid ei näita märke ulatuslikust veekahjustusest, vahendab Digitark portaali c|net.

Väidetavalt jätkavad töötamist nii Force Touch, sõrmejäljelugeja, laadimispesa ja kõrvaklapipesa ning isegi kõlarid.

Kahjuks ei ole teada, kui tõepärased üleslaetud videod on ning sarnaseid katseid oma telefonidega kodus järgi proovida ei ole kindlasti mõistlik. Ametlikku kommentaari pole Apple selles küsimuses andnud.

Vaata videoid! Loe edasi Digitargast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles