Nädal uue telefoniga: LG Wine Smart on nostalgiahõnguline nutifon. Nuppudega!

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martha-Beryl Grauberg on puudust tundnud korralikust nuputelefonist, mis võimaldaks nautida ka nutika maailma võlusid – tundub, et LG Wine Smart just seda kaua oodatud sümbioosi pakubki.
Martha-Beryl Grauberg on puudust tundnud korralikust nuputelefonist, mis võimaldaks nautida ka nutika maailma võlusid – tundub, et LG Wine Smart just seda kaua oodatud sümbioosi pakubki. Foto: Monster

"Ma ei tea, kas on see pelgalt minu või laiemalt osa tänaste 30-aastaste põlvkonna kiiks, et telefonil võiks olla nupud," räägib oma kasutajakogemusest suhtekorraldaja, ajakirjanik ja ema Martha-Beryl Grauberg, kes on nädal aega elanud oma uue nutika sõbraga – nuppudega Android-telefoniga LG Wine Smart, tutvustab tehnoloogiaportaal Digitark.

"Igatahes ei ole ma seni leidnud piisavalt head põhjust neist loobuda ja olen uhkusega truuks jäänud oma paari aasta vanusele Nokia 515-le – väga heale helistamise ja sõnumineerimise telefonile," selgitab ta oma nutikat teekonda. "Ehkki olen mõnikord pidanud küsijatele andma aru, et mis SEE ometi on ja nii mõnigi (laps) on edutult telefoni ekraani toksima asunud," muigab ta Digitargale oma kogemustest pajatades.

Ajakirjanik ja ema Martha-Beryl Grauberg kodustas uue nutika klapi-nupu-telefoni LG Wine Smart.
Ajakirjanik ja ema Martha-Beryl Grauberg kodustas uue nutika klapi-nupu-telefoni LG Wine Smart. Foto: Monster

"Muidugi olen aeg-ajalt tunnetanud vajadust n-ö targema telefoni järele, mis aitaks mul võõras paigas liikudes trajektooril püsida, mugavalt parkida, lennule registreeruda või läbitud kilomeetrid kiirelt kokku lugeda. Aga vat ei ole leidud seda õiget isendit!" hüüatab Grauberg.

Vaata ka esimesi fotosid! Loe Martha-Beryl Graubergi kogemustest uue telefoniga lähemalt Digitargast. "See telefon ühendab nuputelefoni mugavuse ja nutitelefoni tarkuse ning seob need kaks omavahel klapiga," selgitab ta loos.

Vaata ka videot esmatutvusest uue telefoniga:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles