Paljud iPhone’i omanikud magasid täna Euroopas sisse

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Paljud iPhone 4 omanikud magasid täna hommikul tänu telefoni tarkvara veale üle terve Euroopa sisse.


«Võiks ju arvata, et kui paned endale tööpäevade hommikuteks korduva äratuse ning asi on toiminud kuid, siis toimiks see ka täna hommikul. Kahjuks mitte,» kirjutas apple.spot.ee.

Tegemist oli iPhone’i tarkvaralise veaga (iOS 4.1), mille tulemusena äratused, mis olid pandud korduvatena, andsid endast märku tervelt tund aega hiljem.

Telegraph.co.uk kirjutas, et kuigi iPhone 4 kellaaeg muutus nädalavahetusel toimunud kellakeeramisel automaatselt õigeks, ei toimunud sama äratuse funktsiooniga.

Erinevad ajaveebid ning uudisteportaalid imestavad, kuidas sai asi nõnda juhtuda, sest Uus-Meremaal ja Austraalias toimus paar nädalat tagasi täpselt vastupidine fenomen - äratused andsid endast märku tund aega varem (mitte hiljem, nagu meil).

Apple.spot.ee teatel seisneb lahendus uues iOS 4.2 tarkvaras, mille beetaversioonis on viga parandatud. Uus tarkvara tuleb Apple'i sõnul välja novembris.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles