Mobiilirakendus PIF on Tinder idufirmadele

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õiged kontaktid on uue ettevõtte alustamisel kriitilise tähtsusega ning PIF aitab neid kontakte kaasaegseid mobiilseid tehnoloogiaid kasutades ka luua.
Õiged kontaktid on uue ettevõtte alustamisel kriitilise tähtsusega ning PIF aitab neid kontakte kaasaegseid mobiilseid tehnoloogiaid kasutades ka luua. Foto: Digitark

Kas sul on hea idee ja tahad luua uut idufirmat, kuid puuduvad õiged kontaktid? "Ära muretse, sest sinu jaoks on loodud rakendus PIF, mis teeb just seda - aitab luua vajalikke ärikontakte," tutvustab tehnoloogiaportaal Digitark.

PIF sarnaneb suuresti populaarsele tutvumisrakendusele Tinder, kuid kohtingukaaslase leidmise asemel annab värsketele ettevõtjatele võimaluse leida ning luua uusi ärikontakte, et sobivuse korral kohtuda ning maailma muutva ideega koos edasi minna, selgitab Digitark.

PIF teeb sarnaste ärihuvidega inimeste kohtumise lihtsamaks.
PIF teeb sarnaste ärihuvidega inimeste kohtumise lihtsamaks. Foto: Ekraanitõmmis

Kasutaja registreerib end PIF-rakendusse Facebook’i konto kaudu ning sealt võtab rakendus ka pildi profiili jaoks. Lisaks tuleb profiilile lisada lühike enesetutvustus koos potentsiaalse äriideega.

Lae PIF prooviks alla Digitargast ja otsi oma äri-ideedele kaasamõtlejaid!
Lae PIF prooviks alla Digitargast ja otsi oma äri-ideedele kaasamõtlejaid! Foto: PIF

Seejärel määrab rakendus kasutaja asukoha, mis võimaldab teistel lähedal asuvatel kasutajatel sarnaselt Tinderile vaadata tema profiili ning seal näpuga vasakule või paremale nipsates otsustada, kas ta soovib konkreetse profiili omanikule anda märku soovist lähemaks suhtluseks. Kui teine pool vastab samaga, avaneb vestlusaken tulevase potentsiaalse koostöö lähemaks arutamiseks.

Loe PIFist lähemalt Digitargast ja lae see testimiseks alla!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles