Digitark: Mobiilse elu värskendatud pakett toob mobiilse neti fännidele 1-eurose soodustuse ja 4 lisagigabaiti kuus

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiret piiranguteta mobiilset netti on vaja iga päev just neil inimestel, kes kasutavad mitut nutiseadet nii tööl kui pereringis.
Kiiret piiranguteta mobiilset netti on vaja iga päev just neil inimestel, kes kasutavad mitut nutiseadet nii tööl kui pereringis. Foto: TeliaSonera

EMT muutis Mobiilse elu pakettides mobiilse interneti ja kõneside teenuste valimise lihtsamaks ja läbipaistvamaks, muudatusega seoses saavad kiire andmeside abil oma igapäevatoimetusi korraldavad nutiseadmeomanikud 4 lisagigabaiti -- senise 20 GB asemel 24 GB -- ja seda ühe euro võrra soodsama kuutasu eest, selgitab tehnoloogiaportaal Digitark.

Aktiivsed mobiilse neti kasutajad, kes kulutavad kuu jooksul üle 20 GB internetti, et ajada tööasju, saata meile, varundada vajalikke faile asukohast sõltumata pilveteenusesse ning suhelda kolleegide, pere ja sõpradega läbi sotsiaalvõrgustike, saavad nüüd EMT Mobiilse elu paketis 4 GB lisamahtu kuus ja seda ühe euro võrra soodsama kuutasu eest, selgitab tehnoloogiaportaal Digitark.

Uus erakliendile suunatud Mobiilne elu koosneb seitsmest erineva mahuga internetipaketist, mille seast saab klient endale valida kas 250MB, 1,5GB, 3GB, 6GB, 12GB, 24GB või 48GB mahuga mobiilse interneti.

Mobiilne elu võimaldab kasutajal jagada mobiilset internetti nii erinevate nutiseadmete kui oma pereliikmete vahel. Kõik Mobiilse elu paketiga liidetud seadmed saavad kasutada maksimaalse kiirusega EMT 4G internetti ning internetiühenduse kiirus ei sõltu korraga teenust kasutavate seadmete arvust. Igale nutiseadmele saab soovi korral määrata ka mahupiirangu, kui need peaks osutuma vajalikuks.

Vaata, mis muutus
Andmemaht (mobiilne internet)Uus Mobiilse elu pakettVana paketi võrreldav suurusjärkMuutus
250MB4,99€ täiesti uus pakett
1,5GB7,49€7,49 (1,5GB)hind ei muutunud
3GB9,99€ täiesti uus pakett
6GB12,49€11,49 (5GB)hind muutus +1 eur, samas saad selle eest 1GB rohkem mahtu
12GB16,99€16,99 (10GB)hind ei muutunud, samas saad sama raha eest 2GB rohkem mahtu
24GB21,99€22,99 (20GB)hind muutus -1 eur, samas saad selle eest 4GB rohkem mahtu
48GB29,99€ täiesti uus pakett

Allikas: Eesti Telekom

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles