Video: lõpuks ometi tuli müügile emotikoniklahvidega klaviatuur

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emotikonide klahvidega klaviatuur
Emotikonide klahvidega klaviatuur Foto: tnw.com

Lõpuks ometi on üks klaviatuuritootja aru saanud, kui palju inimesed oma igapäevases suhtluses üksteisele kõikvõimalike klahvikombinatsioonide abil või menüüdest otsides eriilmelisi emotikone saadavad ning lõi klaviatuuri, millel need juba kõik klahvidel ühe näpuliigutuse kaugusel olemas on.

EmojiWorksi klaviatuur on iseenesest üsna klassikaline QWERTY paigutusega ja klahvid töötavad nagu ikka.  Kuid klaviatuurile on lisatud kiirklahv, mis aktiveerib igal klahvil oleva emotikoni trükkimise. Imekombel esimene omasugune, mida tegelikult ka veebipoest osta saab, kirjutab The Next Web.

Tootja enda hinnangul õnnestub nende klaviatuuri abil emotikonide trükkimise peale kuluvat aega kuni 10 korda kokku hoida.

Kõige odavamal klaviatuuril on kiirvalikus emotikone 47 ning kalleimal 120 – viimase puhul on igal klahvil juba mitu emotikoni. Valida saab ka emotikonide värvitooni. Klaviatuuri omaduste kasutamiseks tuleb arvutisse installida vastav tarkvara.

Toetatud operatsioonisüsteemid on Mac, Windows ja iOS ning seadmetega ühendatakse see Bluetoothi abil.

Praegu on EmojiWorksi klaviatuure võimalik eeltellida ja tarbijaile asutakse neid saatma mitte enne kui 1. detsembril. Klaviatuuri hinnad jäävad 80 ja 100 dollari vahepeale, selgub ettevõtte veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles