Veekindlad nutiseadmed sobivad niiskesse Eesti sügisesse nagu valatult

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veekindlaid ja meie kliimasse sobivaid telefone nii talve- kui suveperioodiks on mitmeid.
Veekindlaid ja meie kliimasse sobivaid telefone nii talve- kui suveperioodiks on mitmeid. Foto: Digitark/Sony

"Eestis juba on nii, et sügistalvel sajab kuskil vihma, rahet või niisket lund iga päev, lisaks mõjutab meie nutitarbimist ka merelt tulev niiske kliima ja muud veega seotud ohud – kui kõik see sind kuidagi kõnetab, on aeg üle vaadata veekindlate nutiseadmete pakkumised," soovitab tehnoloogiaportaal Digitark. "Kalale või kanuumatkale minnes või linnatänavail vihmaste ilmadega palju ringi joostes tasub üks veekindel telefon varuks kindlasti soetada."

Portaali hinnangul teavad kavalamad nutiseadmete kasutajad juba ammu, et erinevateks elujuhtumiteks ja hobideks sobivad erinevad telefonid, tahvelarvutid, nutikellad ja muud nutikad seadmed - ikka vastavalt hobidel eja ilmastikuoludele.

"Päev otsa kuivas ja mugavas kontorisruumis võib kasutada muretult oma harjumuspärast lemmikseadet, minnes aga kolleegide või sõpradega sügispäeval golfi mängima, kalale või kasvõi lapsega parki pikemale jalutuskäigule sügistalvel, tasub kaasa võtta juba niiskuskindel nutifon," kirjutab Digitark.

Situatsioone, kus on tõeliselt argielus kasu veekindlast nutiseadmes, on mitmeid – näiteks siis, kui tahad lõõgastuda vannis ja raskest tööpäevast sulistades välja puhates minuTV-d vaadata. Samuti juhul, kui oled puhta auto fänn ja seda ise alatasa pesed.

Telefoni veekindlusest on abi ka siis, kui satud ootamatult ja täiesti planeerimatult vihmasaju või sügistormi kätte – Eestis polegi see teab mis tavapäratu sündmus. Snorgeldamisest on juba paljud kuulnud ja väga paljud seda ka ise kogenud – ka siin tuleb veekindel telefon lahedate veealuste hetkede jäädvustamisel kohe appi.

Nutiseadme veekindlus on aga eriti hädavajalik neile kobanäppudele, kel on harjumus WC-s toimetades alatasa ka samal ajal töö- või eraasju nutikalt ajada, sest õnnetus siinkohal tulles ei hüüa. Kui aga võtad ootamatult osa järjekordsest jää-ämbi-väljakutsest, võib ka veekindlus su nutitelefoni päästa.

Loomulikult on veekindlus abiks kõikides meie kliimas toimuvates õuetegevustes, aga ka köögis toimetades.

Kelle seiklused viivad suuremate veekogude äärde ja peale või tormisesse Eesti kliimasse möllama, nende jaoks on eraldi veel ka põrutuskaitsega telefone saadaval, kirjutab Digitark.

Loe veekindlatest, niiskuskindlatest ja tolmu- ning põrutuskindlatest nutiseadmetest lähemalt Digitargast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles