Digitarga uudistetoimetaja kasutajakogemus: nutikell Samsung Galaxy Gear S aitab tervislikult elada

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy Gear S näeb välja stiilne, on praktiline, kuid ühildub ainult Samsungi telefonidega.
Samsung Galaxy Gear S näeb välja stiilne, on praktiline, kuid ühildub ainult Samsungi telefonidega. Foto: Digitark

Sellel on puutetundlik ekraan, sees sim-kaart ning sellega saab helistada. Lisaks tuletab see meelde, kui oled pikalt istuma jäänud, äratab hommikul üles ja kiidab, kui oled tervislik ja liigud palju. See on Samsungi nutikell Samsung Galaxy Gear S, pajatab tehnoloogiaportaalis Digitark oma nädala kestnud kasutuskogemusest Digitarga uudistetoimetaja Taavi Õmblus.

Nutikellad on muutumas järjest populaarsemaks ning enamus suurematest telefonitootjatest on välja arendanud ka oma isikliku nutikella, teiste seas ka Samsung, kelle eelmise põlvkonna nutikella – Samsung Galaxy Gear S – Taavi Õmblus ka testis.

Samsung Gear S erineb paljudest teistest saadaolevatest nutikelladest peamiselt ühel põhjusel – sellesse võib panna (kuid ei pea) eraldiseisva sim-kaardi, mis võimaldab kõnesid teha ning neid vastu võtta ka ilma telefonita.

"See tähendab, et kui õhtul peale väsitavat tööpäeva spordiriided selga visata, telefon koju jätta ning jooksma minna, siis oluliseks saanud ühendus välismaailmaga ei kao ning kättesaadav saab olla ka telefonita," kirjutab Õmblus Digitargas.

"See on ühtaegu nii õnnistus kui ka õnnetus, sest kõned, sõnumid, meilid, Facebook, Instagram, Snapchat ja mis kõik veel annavad endast k o g u a e g  märku."

Kella kasutuselevõtt on tehtud võimalikult lihtsaks ja mugavaks. Isegi päris värske nutikasutaja saab põhiasjad kohe seadistusel selgeks.

Igapäevases kasutuses tõestas kell end (pisut isegi ootamatult) kui väga praktiline kaaslane. Foto: Digitark
Igapäevases kasutuses tõestas kell end (pisut isegi ootamatult) kui väga praktiline kaaslane. Foto: Digitark Foto: digitark.ee

Samsung Galaxy Gear S

Ekraan: 2’’ Amoled

Protsessor: 1GHz Dual Core

Sisemine mälu: 4GB

Pritsmekindel: Jah

Ühilduvus: Samsungi telefonid (vt mudeleid e-poest)

Sim-kaart: Jah

Hind: 299€

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles