Foto: selline näeb välja maailma tõenäoliselt odavaim nutitelefon

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TracFone
TracFone Foto: Walmart

Meil kõigil tuleb ette olukordi, kus vajame ajutiselt asendustelefoni kõige hädapärasemateks teenuste kasutamiseks nagu helistamine, sõnumite ja kirjade vahetamine. Nüüd on selleks turule jõudnud vähem kui 10 eurot maksev nutiseade, mis küll kohe ka läbi müüdi.

Walmarti veebilehel müüma hakatud telefon kannab nime TracFone LG Lucky ning nagu nimestki selgub, on see toodetud koostöös elektroonikatootja LG-ga. Seadmel jookseb üsna iganenud operatsioonisüstseem Android 4.4 KitKat, kuid see tagab siiski võimaluse Google Play veebipoest alla laadida rakendusi, vaadata videoid ja suhelda sõpradega.

Telefonil on 3,8-tolline puutetundlik ekraan, tagasihoidlikud 3-megapiksline kaamera ja  1,2GHzkahetuumaline protsessor. Ühenduse pidamiseks on seadmel 3G-, WiFi- ja Bluetooth-tehnoloogia.

Foto: Walmart

Telefonil on kohe sees 4GB mälukaart, mida saab muidugi asendada mõne suurema mahutavusega kaardi vastu. Aku peaks vähese kasutusel korral telefonil vastu pidama kuni 10 päeva.

Kokkuvõttes on selles seadmes 9-euro eest nutitelefoni küll ja küll. Hetkel on telefon Walmarti veebipoes küll läbi müüdud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles