Nõuandeid nutikale ja muretule emmele või issile: lapsele andur külge ja õiged äpid telefoni

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaasaegsele emmele või issile on kättesaadavad kõikvõimalikud nutilahendused, et olla parem lapsevanem ja võita seejuures endale ka vaba aega.
Kaasaegsele emmele või issile on kättesaadavad kõikvõimalikud nutilahendused, et olla parem lapsevanem ja võita seejuures endale ka vaba aega. Foto: Digitark

Kas sa teadsid, et moodsatel mähkmetel on vahetamisandurid ning et piima saab beebile lasta otse masinast? Nelja lapse ema ja ettevõtja Liina Pulges aitab tehnoloogiaportaalis Digitark orienteeruda beebidele mõeldud äppide ja aparaatide maailmas ning tutvustab tehnoloogilist stardipaketti, mis lapsevanemate elu lihtsamaks teeb.

See on lausa uskumatu, kui palju mobiilirakendusi on tehtud just beebidele mõeldes! "Esimesena võtsime me kasutusele beebimonitori äpi. See töötas väga lihtsalt. Jätsin magava lapsega ühte tuppa mehe mobiiltelefoni, mis beebi häält kuuldes pidi kohe mulle kõne võtma," kirjutab Pulges Digitargas.

Liina Pulges on laste kasvatamise käigus testinud läbi mitmeid nutikaid lahendusi. Foto:
Liina Pulges on laste kasvatamise käigus testinud läbi mitmeid nutikaid lahendusi. Foto: Foto: erakogu/Pulges

Uneäpi tõmbas viimase lootuskiirena Pulges alla kord keset ööd. "Kui minu kõrval „magavad” beebid seda kohe mitte teha ei tahtnud. Rakendusega sai minust helilooja, kes võis ise komponeerida sobiva unelaulu."

Pulges kirjeldab Digitarga loos veel pikemalt lahti tissiäpivõimalused ja tutvustab selliseid noore lapsevanema abivahendeid nagu pudelisoojendaja, piimamasin, elektriline tatiimur, hääletu aurumasin, kontaktivaba kraadiklaas ja surinaga lamamistool või ekraaniga beebimonitor.

Liina Puglese jaoks toredaks avastuseks ja üllatuseks ka anduriga mähkmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles