Super Mario luksuskell maksab 17 500 eurot

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Mario Bros käekell
Super Mario Bros käekell Foto: RJ

Kui teie nägemus luksusest võiks  sisaldada punase särgi ja siniste tunkedega torumeest, siis on teie unistus täitunud – Šveitsi luksuskellade looja Romain Jerome lasi koostöös Nintendoga välja äärmiselt piiratud koguses analoogkellasid Super Mario kujutistega.

Kellad kannavad nime RJ Super Mario Bros ning need anti välja tähistamaks 30 aasta möödumist selle maailmakuulsa mängu loomisest. Kella kaas on 46 millimeetrit lai ning ümbritsetud musta nikliga. Kella tagakülg on teralise tekstuuriga ning kujutab endast justkui Super Mario Bros medaljoni.

Eestvaates kujutab kella sisemus aga endast kolmetasandilist ruumi rõhutamaks mängu ruumilisust ning muidugi ei puutu vaatest Super Mario ise.

Kokku toodetakse kella vaid 85 tükki, mis viitab mängu loomise aastale 1985. Eurodes on kella hinnaks 17 500 ning USA-s on seadme hind 18950 dollarit.

Allikas: Gadgets 360

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles