Videod: Eesti Telekomi töötajad tutvustavad jõuludeni tehnoloogiaportaalis Digitark nutikaid kingisoovitusi

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Eesti Telekomist on kehastunud nutikaks digipäkapikuks ja tutvustab Digitarga kingikalendris jõulukingi-ideed.
Piret Eesti Telekomist on kehastunud nutikaks digipäkapikuks ja tutvustab Digitarga kingikalendris jõulukingi-ideed. Foto: Digitark

1. detsembrist kuni jõululaupäevani, 24. detsembrini astuvad Eesti Telekomi 31 erinevat töötajat nutikate telepäkapikkude rolli ja tutvustavad Digitarga kingikalendri raames iga päev uue video vahendusel põnevaid jõulukingisoovitusi ja seda nii eesti kui vene keeles.

Digitarga kingikalender on üles ehitatud advendikalendri põhimõttel – iga päev "avatakse" uus videotutvustus, milles Eesti Telekomi töötajad näitavad ja selgitavad eesti ja vene keeles uut kingisoovitust, mida sel aastal jõuluvana kingikotti võiks pista – kas endale või kõige armsamatele lähedastele ja nutimeelsatele sõpradele.

Kingikalendri vahendusel saab lähemalt tutvuda nii nutitelefonide, tahvelarvutite, sülearvutite, mänguks sobivate nutiseadmete kui ka teiste elustiilitoodetega käekelladest endlikepi ja aktiivsusmonitorideni.

Võida sõbrale või lähedasele jõulukink!

Postita kingikalendri ajal ehk jõuludeni sõpradele või lähedastele kas Facebookis, Instagramis või Twitteris Digitarga kingisoovitusi koos teemaviidetega #kingikalender #digitark – nii osalebki Sinu kõige armsam Digitarga kingikalendri ootuspõnevas jõululoosis, mille kolm võitjat saavad talle sõbra poolt soovitud kingi kätte jõululaupäeval!

Digitarga kingikalender 4. detsembril

Digitarga kingikalender 3. detsembril

Digitarga kingikalender 2. detsembril

Digitarga kingikalender 1. detsembril

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles