Video: Windows näitab mobiilitootjate seas taas elumärke

Aivar Pau
, tehnikaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aceri uus Windows10 telefon
Aceri uus Windows10 telefon Foto: Windows Central

Vähemalt kogu viimase aasta jooksul on Microsoft olnud ainult ise oma väljatöötatud mobiilide operatsioonisüsteemide kasutajaks, kuid seoses Windows 10 tulekuga on ilmnemas esimesi märke olukorra paranemisest.

Kuu aja eest olid esimesed telefonid, millel Windows 10 kasutusele võeti, Microsofti  tipptelefonid Lumia 950 ja 950 XL. Kuid täna esitles Las Vegases toimuval maailma suurimal tehnoloogiamessil CES oma esimesi Windows 10 mobiile ka Acer, vahendab Android Central.

Foto: Windows Central

Telefoni nimeks on Acer Liquid Jade Primo, ekraani suurus on seadmel üle keskmise  - 5.5 tolli – ning kiiruse tagab seadmele kindlasti 3GB operatiivmälu. Salvestusruumi on seadmel 32 GB. Hind on telefonil veidi krõbedavõitu – 569 eurot, kuid portaali hinnangul tasub iga kulutatud euro end kindlasti ära.

Fotode põhjal tundub olevat igati hästi disainitud mobiiliga. Lisaks on põhikaamera 21 megapikslit mobiilimaailmas väga korralik näitaja. Telefoni puhul on kasutusele võetud ka uusim USB-C tüüpi ühendus, mis tähendab seda, et ei kaabli otsiku saab telefoni pista mõlematpidi.

Tegemist on esimese tootjaga üle väga pika aja, kes Androidi ja iOS’i kõrval on kasutusele võtmas mingisugust muud mobiiliplatvormi. See omakorda on toonud tagajärjena kaasa asjaolu, et Windowsile pole vahepeal eriti äppe loodud.

Vaata Windows Centrali ülevaadet telefonist allolevas videos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles