Digitark: iPhone'iga ühilduvate nutikellade nimekirja on tulemas lisa

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple iOS seadmetega ühilduvate nutikellade valik täieneb peagi stiilse Samsung Galaxy Gear S2 võrra.
Apple iOS seadmetega ühilduvate nutikellade valik täieneb peagi stiilse Samsung Galaxy Gear S2 võrra. Foto: SCANPIX

Nutitelefoni iPhone kasutajad saavad peagi vaid iOS-il jooksvate nutiseadmega ühilduvat nutikella valida senisest hulga suurema valiku hulgast, kirjutab tehnoloogiaportaal Digitark. Lõuna-Korea tehnoloogiaettevõte Samsung teatas teisipäeval, et käesoleva aasta lõpu poole saab Samsung Gear S2 nutikella ühildada ka iOS'l töötavate tahvelarvutite ning nutitelefonidega.

Kuigi täpsemat ajakava ettevõte ei avaldanud, on see suurepärane uudis kõikidele iPad'i ja iPhone'i kasutajatele, kes seni on pidanud leppima alternatiivsete valikutega. Samsungi nutikellad on seni olnud kasutatavad ainult Samsungi enda või vähemalt Android operatsioonisüsteemil toimivate telefonidega, selgitab Digitark.

Kuigi Apple Watch on kasutajate poolt hästi vastu võetud, siis kindlasti leidub palju inimesi, kellele kandiline kuju kella puhul kuigi meeltmööda ei ole ning kes otsivad randmele midagi klassikalisemat. Kui kandilise kujuga Apple Watch'i puhul saab lisaks puutetundlikule ekraanile menüüs liikuda kella küljel olevat rattakest kasutades, siis Gear S2 on sarnase funktsionaalsuse jaoks saanud endale pöörleva sihverplaadi.

Kes oma i-seadmele siiski mingit muud alternatiivi otsib, leiab Digitargast ka valiku nutikellasid, mis just iPhone'ide ja iPad'idega ühilduvad.

Milline on sinu #Digitarkadeklubi digisoovitus? - postita Instagramis ja võid võita 1000€ suuruse ostukorvi digitehnika soetamiseks EMT ja Elioni e-poest!

Googlei #Cardboard testitud ja on ikka vinge vidin küll #digitarkadeklubi

A photo posted by Jasper Rebane (@rebane2001) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles