Skype toob kauaoodatud videokonverentsi kõned ka mobiiliplatvormile

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikalt oodatud konverentsikõnede tegemise funktsionaalsus jõuab nii Android, iOS kui Windows 10 nutiseadmetesse järgnevate nädalate jooksul.
Pikalt oodatud konverentsikõnede tegemise funktsionaalsus jõuab nii Android, iOS kui Windows 10 nutiseadmetesse järgnevate nädalate jooksul. Foto: Skype kuvatõmmis

Kümme aastat peale videokõnede loomist teatas Skype, et toob video grupivestlused ka mobiiltelefonidesse, vahendab tehnoloogiaportaal Digitark. Konkureerivatel teenustel nagu Google Hangouts on videokonverentsi kõnede tegemise võimekus olemas olnud juba mõnda aega.

Juba 10 aastat on möödas esimesest Skype’i videokõnest ning tervelt kuus aastat on mööda läinud kui Skype’i videokõnet sai teha ühelt telefonilt teisele. Nüüd jõuab kauaoodatud videokonverentskõnede funktsionaalsus lõpuks arvutitest mobiiltelefonidesse ja tahvlitesse, kirjutab Digitark.

Viimase kümnendi jooksul on Skype’i kaudu videokõnesid tehtud ligi kahe triljoni minuti jagu – selle ajaga saaks igale maailma lapsele lugeda 10 tundi unejuttu või korraldada tunnipikkuse tööintervjuu kõikidele tööealistele inimestele maailmas.

Pikalt oodatud funktsionaalsus jõuab nii Android, iOS kui Windows 10 nutiseadmetesse järgnevate nädalate jooksul. Kes uuendatud Skype'i teistest enne proovida soovib, saab end kirja panna Skype'i kodulehel.

Loe Skype'i arengute kohta täpsemalt Digitargast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles