Tinder ja Happn ehk tehnika muudab tutvumise lihtsaks

, tehnoloogiaportaal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Happn näitab vaid neid kasutajaid, kellega oled päeva jooksul lähestikku sattunud, andes võimaluse soovi korral uuesti suhelda ja kohtuda.
Happn näitab vaid neid kasutajaid, kellega oled päeva jooksul lähestikku sattunud, andes võimaluse soovi korral uuesti suhelda ja kohtuda. Foto: Happn

Järjest rohkem kuuleb sõprade tinderi-seiklustest, kirjutab Hardi Keerutaja Digitarga digistiiliblogis. "Tekib kahtlus, kas mujal üldse veel tutvutaksegi. Tinder on tutvumisäpp, mis laseb kasutajal näha geograafiliselt lähedalasuvaid vallalisi, kes on samuti huvitatud uutest tutvustest."

Päris elus tuleb kõigepealt mõistatada, kas silma jäänud inimene on üldse huvitatud kontaktist. Võibolla on tal juba abikaasa ja lapsed. Võibolla sa ei meeldigi talle? Tinderis on suhtluse eelduseks mäng, kus mõlemad on juba üksteisele märku andnud, et oleks lahe tuttavaks saada, kirjutab digistiili nimelises Digitarga külalisblogis Hardi Keerutaja.

"Tutvumine, mis paljude jaoks on täidetud kõhkluste ja hirmuga saada eitav vastus, on tehtud nii palju lihtsamaks. Tinder on hea näide, kuidas tehnika muudab elusid. Me kohtume inimestega, kellega muidu ei satuks tõenäoliselt kunagi kokku. Ja samas võib olla jätame kõnetamata bussipeatuses seisvat ligitõmbavat tüdrukut, sest Tinderis on kõik palju lihtsam. Isegi liiga lihtne."

Loe Digitargast pikemalt nii Tinderist kui ka teisest tutvumisäpist Happn!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles