Digitarga ostusoovitused: projektoriga tahvelarvuti ja Eestis leiutatud Decto sensorid nutitelefonidele (2)

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia mobiili lisaseadmete tootejuht Aleksei Hruštšov tutvustab Digitarga saates Eestis välja töötatud Decto sensoreid – alkomeetrit ja valguse ning õhtukvaliteedi mõõtjat nutitelefonidele.
Telia mobiili lisaseadmete tootejuht Aleksei Hruštšov tutvustab Digitarga saates Eestis välja töötatud Decto sensoreid – alkomeetrit ja valguse ning õhtukvaliteedi mõõtjat nutitelefonidele. Foto: Digitark.ee/SAADE

Digitarga tehnoloogiasaate sellenädalased ostusoovitused näitavad projektoriga tahvelarvutit Lenovo Yoga Tab 3 Pro ning Eestis leiutatud ja toodetud Decto sensoreid nutitelefonidele – näiteks on valikus telefoni külge ühendatav alkomeeter, teiste sensoritega saab mõõta nii õhukvaliteeti kui ka valguse tugevust toas, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Tutvusime Digitarga saates koos mobiilse teleteenuse MINU.TV turundusjuhi Maarit Mäeveeriga uue, projektoriga tahvelarvutiga Lenovo Yoga Tab 3 Pro.
Tutvusime Digitarga saates koos mobiilse teleteenuse MINU.TV turundusjuhi Maarit Mäeveeriga uue, projektoriga tahvelarvutiga Lenovo Yoga Tab 3 Pro. Foto: Digitark.ee/SAADE

Lenovo uus tahvelarvuti Yoga Tab 3 Pro sisaldab tugijala küljes ka pisikest, aga piisavalt võimast projektorit, mistõttu sobib nutiseade ideaalselt just neile kasutajatele, kes soovivad vaadata näiteks MINU.TV mobiilset teleprogrammi, otsustades ise, kust seda parasjagu siis vaadata – tabi ekraanilt, seinalt või hoopis magamistoa laest.

Yoga Tab 3-e 50 luumeni valgustugevusega pööratav projektor projitseerib ekraanipildi kuni 70“ suuruselt seinale või muule pinnale ja mida pimedamas toas viibid, seda erksam on pilt. 

Decto sensorid toovad nutitelefonide lisavarustusse näiteks alkomeetri ning õhu- ja valgusmõõtja – leiutatud ja toodetud on need Eestis. Telia nutitelefonide lisaseadmete tootejuht Aleksei Hruštšov näitab Digitarga saates kodumaiseid nutividinaid ja räägib, kuidas need töötavad.

Decto sensorid ja detektorid sobituvad nutitelefonidega ja on juhitavad äpist, mis on saadaval nii iOSi, Androidi kui ka Windowsi platvormi kasutavatele telefonidele. Tarkvaral on olemas tasuta versioon kui ka lisadega tasuline (4,90 eurot) versioon, 10 euro suiuruse kuutasu eest saab juurde soetada ka pilveteenuse andmete hoidmiseks ja vahetamiseks/jagamiseks.

Loe ja vaata Digitargast lähemalt:

Vaata Digitarga saadet:

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles