Facebook toob «Like» reaktsioonile lisa juba lähinädalatel

Aivar Pau
, tehnoloogiaajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebooki uued reaktsioonid
Facebooki uued reaktsioonid Foto: Kuvatõmmis

Maailma suurim veebivõrgustik Facebook toob juba lähinädalatel oma miljardite kasutajateni oma tegevuse ajaloo nähtavasti ühe suurema uuenduse, mille tulemusel saab «Meeldib» kõrval postitustele, fotodele ja kommentaaridele lisada ka teistlaadi reageeringuid.

Uus teenus kannabki nime Reactions ning lisab mitmeid värskeid vastusevõimalusi juhtudeks, kui pöial-üles «Like» tundub asjakohatu või sobimatu. Peagi saavad inimesed olla postitusi lugedes näiteks ka kurvad või hüüda «wow».

See näiliselt lihtne samm on tegelikult väga oluline nii Facebookile kui selle kasutajatele. Sobivamate vastuste lisamine toob päris kindlasti kaasa kõikvõimalike reageeringute arvu kasvu. Teisalt annab see Facebookile üüratu koguse uusi andmeid nii mahu mõtte kui ka selleks, et pakkuda kasutajatele veelgi enam nende loomusele kohandatud ajariba.

Ühtlasi tekib kogu maailmas parem ülevaade ja võimalus jälgida, milliseid tundeid üks või teine postitus kaasa toob.

Allikas: Bloomberg

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles