LG alustab Eestis oma kõige odavama nutitelefoni K4 4G müüki (2)

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG K4 4G
LG K4 4G Foto: LG

Tehnoloogiaettevõte LG alustab täna Eestis oma uue ja ühtlasi hetkel saadaolevaist odavaima nutitelefoni K4 4G müüki.

LG K-seeria nutitelefone tutvustati esmakordselt CES 2016 tehnikamessil ning tegemist on nii välimuselt, tehnilistelt omadustelt kui hinnalt laiadele massidele mõeldud telefonide seeriaga.

«Uus K4 4G on mõeldud pigem nooremale sihtgrupile, kes naudivad oma nutitelefonidest sisu vaatamist ja sotsiaalmeedias jagamist,» teatas LG.

Telefonil on 4,5-tolline ekraan, 8GB salvestusmälu  ja 1GB operatiivmälu ning 4G-ühenduvus. Tagumisel kaameral on kvaliteediks 5M ja eesmisel 2MP.   Operatsioonisüsteemiks on telefonil  Android 5.1 Lollipop.

K4 4G nutitelefonil on LG-le omane kaamera kasutajaliides, mis hõlmab Gesture Shot käeviipega pildistamise funktsiooni ning G-seerialt pärit selfie-välku.

«Taskukohased massidele suunatud, kuid kaasaegse sisuga nutitelefonid muutuvad üha olulisemaks,» rääkis LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht Juno Cho. «Meie uusim K-seeria pakub klientidele LG parimat disianifilosoofiat koos optimaalse nutitelefoni kasutamise kogemusega.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles