Tuli kriitikale vastu: Telia TV lubas toonivaliku vabaks (2)

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia TV uus värviahendus
Telia TV uus värviahendus Foto: Telia/Facebook

Nimevahetuse järel uue ja paljude meelest lihtsalt koleda ja tekstilugemise raskeks muutnud värvilahenduse saanud Telia TV andis järele klientide kriitikale ning lubab neil nüüd endal teenuse menüü toone valida.

«Kuulasime teie soove ning tänasest on võimalik Telia TV klientidel valida TV menüü aktiivnupu värv omal valikul,» teatas ettevõte oma Facebooki lehel.

Muudatuse elluviimiseks tuleb teha Motorola või Arrise digiboksile refresh  - lülitada see korra sisse ja välja ning liikuda seejärel menüüvalikutes Seaded ➜ Telia TV ➜ Tehnilised seaded ➜ Vali värv ning sealt valida endale sobiv värvilahendus!

Rootsi kontsern TeliaSonera otsustas jaanuaris kaotada Eestis ära pikaaegsed ja tuntud kaubamärgid Elion, EMT ja Eesti Telekom ning jätta kasutusele vaid Telia. Ühtlasi muutusid ettevõttebrändi osaks olevad kujunduselemendid eri värvi triibuliseks.

Kuulasime teie soove ning tänasest on võimalik Telia TV klientidel valida TV menüü aktiivnupu värv omal valikul. Selle...

Posted by Telia Eesti on Friday, February 5, 2016
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles