Lekkinud video: kõik märgid näitavad, et Samsungi järgmine tipptelefon on veekindel

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung S7
Samsung S7 Foto: WSJ

Samsungi Indoneesia haru avaldas reklaamvideo, milles toodud märgid viitavad ilmselgelt sellele, et tehnoloogiahiiu selle aasta tipptelefon Galaxy S7 ja selle kumera ekraaniga Edge-versioon tulevad veekindlad.

Trellidega #TheNextGalaxy varustatud videos näidatakse, kuidas Indoneesia vibulaskja Dellie Threesyadinda kasutab Galaxy S7-t oma treeningutel ning ilm paistab seejuures kohati olevat üsna vihmane. Video demonstreerib ka telefoni juhtmevaba kiirlaadimise funktsionaalsust:

Varem on Samsung uut mudelit tutvustanud ka virtuaalreaalsuse prille kandvat inimest kuvava videoga. Seega võib  21. veebruaril Barcelona mobiilimaailma aastanäitusel toimuva esitluse kandev roll olla hoopiski mitte telefoni kumerustel, mälunäitajatel ja kaamerapikslitel vaid tuliuuel Gear VR platvormil.

See võib tähendada, et tulemas on kas uus ja oluline seose telefoni ja virtuaalmaailma vahel, või on sellele lisandumas ka näiteks uued VR-prillid.

Nii S7 kui selle kumera ekraaniga Edge-versioon peaks kõigi ennustuste kohaselt saama eelkäijaga võrreldes väga vähe või lausa igavaid uuendusi välimuse osas, küll peaks sellel taas omal kohal olema mälukaardi lisamise pesa.

Loomulikult ootavad kõik ka seda, et lahenduse saab S6 peamine probleem – nõrk aku. Lisaks on räägitud iiriseskännerist ja iPhone'idelt tuttavast 3D-puutetundlikust ekraanist.

Samsungi uute tipp-toodete esitlust näidatakse Barcelonast YouTube’i otseülekandena kogu maailmale – täpselt nagu möödunud aastal tehti seda S6 Edge Plus esitluse puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles