BMW uued mudelid tekitasid elevust (3)

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW kiletatud autod Tallinna tänavatel.
BMW kiletatud autod Tallinna tänavatel. Foto: Lugeja foto

Tähelepanelik lugeja märkas eile pärastlõunal Tallinnas Saksamaa autotootja BMW testautodele omaste katetega uusimaid mudeleid ringi sõitmas. United Motors ASi kinnitusel olid autod ilmselt siiski teel Põhja-Soome testradadele.

«Tundub, et Saksa autotootja BMW käis Eestis oma uusimaid mudeleid testimas. Täna (eile - toim.) pärastlõunal liikusid BMW masinad Tallinna sadama suunas, masinatel olid Saksamaa registreerimisnumbrid ning toonitud klaasidega sõidukeid katsid kiled, mida testautodel kasutatakse,» kirjutas fotod saatnud Postimehe lugeja eile arvates, et ilmselt käidi siin katsetamas talvetingimustes sõitmist, mida ka teised autotootjad on varasematel aastatel teinud.

«Uute mudelite testimisi viiakse autotootjate poolt läbi pidevalt, maailma eri paigus ja enamasti ilma suurema kärata,» nentis United Motors ASi Tallinna esinduse juhataja Toomas Pärna. Piltide põhjal oletas ta, et tegu on uue BMW 5. seeria (mis jõuab turule järgmise aasta suvel) ja M760i xDrive testautodega, mis olid arvatavasti teel Saksamaalt Põhja-Soome testradadele.

Foto: Lugeja foto
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles