Eesti peaministri sokipilt tõstis ta maailma loomingulisimate riigijuhtide sekka (4)

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivase sokid (paremal)
Taavi Rõivase sokid (paremal) Foto: Taavi Rõivas / Instagram

Maailma riigijuhtide sotsiaalmeedia käitumist analüüsiv kommunikatsioonibüroo Burson-Marsteller uuris hiljuti tuntud võrgustiku Instagrami kasutatavust ning tõstab mitmelgi juhul esile ka Eesti peaministri Taavi Rõivase fotosid.

Äsja avaldatud uuringutulemustes «Maailma liidrid Instagramis» märgitakse näiteks, et Taavi Rõivas jagab õnnelikult isiklikke pereselfiesid oma naise ja tütrega vaheldumisi piltidega ametlikelt kohtumistelt.

Ühtlasi tuuakse Rõivas esile kui üks maailma loomingulisema lähenemisega liidreid ja toodi ühe näitena lähivõte kausist apelsinidega, mille ta jagas pealkirja «Jõudsime Gruusiasse» all saabumisel sellesse riiki. Nähtavasti viitas peaminister selle riigi suurele tsitruseliste eksportija rollile möödunud aegadel või siis hoopis filmile «Mandariinid».

 

Jõudsime Gruusiasse

A photo posted by Taavi Rõivas (@troivas) on

«Taavi Rõivas  jagas samuti fotot enda ja oma tundmatu külalise jalgadest, mis mõlemad kandsid värvilisi sokke,» märgitakse uuringutulemustes.

Instagram ei ole küll maailma suurimaid, ent kahtlematult kiiresti kasvavaid sotsiaalmeediavõrgustikke. Koguni 136 riigi- ja valitsusjuhti on juba seal oma konto avanud.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles