LG näitas oma uusimat lipulaeva G5 ning selle “sõpru”

, Digitarga uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digitargast
Digitargast Foto: lg.com

Androidimaailma ainuvalitseja Samsung on oma ahhetamapanevad telefonid juba rahva ette toonud ning nüüd tahab sõna sekka öelda ka LG oma värskeima mudeliga G5, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Disain

LG G5 paistab esmapilgul sarnane Google’i Nexus 6P-ga, kuid selle erinevusega, et G5 on pisut väiksem – vastavalt 5.3” G5 ja 5.7” Nexus 6P. Mõlemad telefonid on valmistatud alumiiniumist ning G5 puhul on suudetud ära kaotada isegi antennijooned, mis kaunistavad paljude teiste tootjate lipulaevasid. Need on küll olemas, kuid LG on nad osavalt ära peitnud. Sisselülitamisnupp on LG-le omaselt ikka telefoni tagumisel kaanel, kuid nüüd on sellesse integreeritud ka sõrmejäljelugeja. Ära on kadunud helinupud, mis on liikunud telefoni küljele. Uudse funktsioonina, millest kirjutasin ka ühes varasemas postituses, on telefonil “alati sees” ekraan, mis päriselt välja ei lülitugi ning näitab igal ajahetkel kellaaega ning uusi teavitusi. Suurepärane funktsioon kõigile meile, kes me oma telefoni päevas sadu kordi vaatame.

Jõudlus ja kaamera

Oma värskeimat telefoni tutvustades ei soovi LG nutitelefonide eest vastutav Dr. Ramchan Woo süvitsi rääkida telefoni tehnilistest näitajatest, kuna ainuüksi see kuulajaid elevile ei ajaks. Woo sõnul on LG G5 missiooniks äratada kasutaja mängulisus. Tehnilistest näitajatest ei saa siiski mööda minna ning LG ei pea siinkohal ka silmi peitma. Telefonil on 32 GB sisemälu, mida on võimalik laiendada kuni 200 GB mälukaardiga, USB-C ühendus laadimiseks ja andmevahetuseks, 2800 mAh aku 8 MP esikaamera ning kaks tagumist kaamerat. Just, sa lugesid õigesti, LG G5-l on kaks tagumist kaamerat – 16 MP “tavakaamera” ning 8 MP lainurk-kaamera, millega saab teha kuni 135-kraadiseid pilte. Tagumisi kaameraid saab kasutada nii eraldi kui ka koos.

Loe lähemalt LG uuest lipulaevast Digitargas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles