HERE Maps aitab kohale jõuda ka ilma internetita

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digitargast
Digitargast Foto: HERE maps

Kui sa oled nutitelefoni kasutaja, siis tõenäoliselt oled kokku puutunud mõne eelinstallitud kaardirakendustega. On üsna tõenäoline, et see pole töötanud päris nii nagu peaks. Võimalik, et oled isegi hätta jäänud internetiühenduseta piirkonnas, kus GPS näitab küll asukohta, aga mida pole, on kaart. Seega ei jää üle muud, kui ilma telefonita hakkama saada. Millised oleksid aga head lahendused sellises olukorras, uurib Hardi Keerutaja külalisblogis Digitargale. 

Üks hea alternatiiv on Nokia arendatud “HERE”. Toon välja mõned põhjused, miks tasub vähemalt kaaluda harjumuspärase ja mitte kõige praktilisema kaardi väljavahetamist.

Asukoha jagamine

Nüüd on võimalik koordinaate jagada teisel viisil, kui helistada või sõnumineerida kirjeldades, kus paikned. Väga mugav võimalus saata asukoha info kas ühele inimesele või jagada kasvõi facebookis. Oled näiteks hiljaks jäämas kohtumisele? Lihtne “Share” ja nad teavad, mis keiss on. Kirsiks tordil on asjaolu, et saad asukohta saata kõigile, olenemata sellest, kas nad on sama kaardirakenduse kasutajad või mitte.

Järjehoidjad

Google Mapsis saab teatud asukohti “lemmikuteks” märkida, misjärel ilmub selle koha peale tärn ning pead ise vaatama, kuidas pärast aru saad, mis seal asub. “HERE Maps” on loonud järjehoidjasüsteemi, mis võimaldab salvestatud kohti katalogiseerida näiteks selle alusel, kuhu tahaksid minna, mis on väga kasulik näiteks reisi planeerides. Või siis tööga seotud kohad. Eraldi tulpa on mõistlik laduda paigad, mida oled külastanud minevikus. Küsib keegi näiteks reisisoovitusi ja saab lihtsalt üles otsida, kus asus see mõnus rannakohvik.

Loe Digitargast lähemalt kuidas kasutada kaardirakendus HERE ka ilma internetita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles