Kuidas valutult nuputelefoni kasutamiselt nutitelefonile üle minna?

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakenduste kasutamise võimalus on üks nutitelefonile ülemineku eeliseid.
Rakenduste kasutamise võimalus on üks nutitelefonile ülemineku eeliseid. Foto: Digitark rakendused

Et alustada päris algusest, peab alustama internetist ja selle kasutamisest. Internet nutiseadmes on just see, mis annab võimaluse luua ühenduse välismaailmaga ning hakata kasutama äppe, kirjutab sinu moodi tehnoloogiaportaal Digitark.

Võrguga või võrguta?

Ühel hetkel, kui oskad telefoni menüüs juba kerge vaevaga navigeerida ja põhifunktsioone kasutada, võid tunda, et on paras aeg nutitelefoni lähemalt tundma õppida. Tuleb otsustada, kas lubada nutitelefonis internetikasutus või mitte? Internet annab nutitelefonile mitmed lisavõimalused ja on vajalik rakenduste, e-posti, piltide jagamise ning internetipõhiste asukohateenuste kasutamiseks.

Nutitelefoni saad võrku ühendada wifi ja/või mobiilse andmeside abil. Tänasel päeval on valida mitmete lahenduste vahel, kus mobiilsideoperaatorid pakuvad mõistliku hinna ning piisavalt suure andmemahuga mobiilipakette. Nii saad kasutada nutitelefoni kõiki võimalusi mugavalt just kõige sobivamal ajal.

Kuidas käib interneti sisse- ja väljalülitamine erinevates nutiseadmetes ja mis on rakendused ning miks neid vaja, loe lähemalt Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles