Hot.ee sulgemine lükkub edasi

Aivar Pau
, tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkond Online.ee
Keskkond Online.ee Foto: Kuvatõmmis

Telekommunikatsiooniettevõte Telia otsustas viie kuu võrra edasi lükata pikaaegse populaarse suhtluskeskkonna hot.ee sulgemise.

«Kuigi esialgne hot.ee keskkonna sulgemise plaan oli seatud juba märtsi lõppu, siis praeguse seisuga otsustasime selle augusti peale edasi lükata. Uue plaani järgi peaks hot.ee sulgemine toimuma 31. augustil,»  ütles Telia esindaja Raigo Neudorf portaalile tehnika.postimees.ee.

Neudorfi sõnul tuuakse praegu hot.ee seniseid kliente üle uude ehk Online.ee keskkonda ning 25. juuniks on praeguse plaani kohaselt kõik kliendid üle toodud.

Samas jääb esialgu kõigi hot.ee klientide jaoks kehtima «Tagasi hot.ee keskkonda» nupp, mis on avatud 1. augustini.

«Nagu ka varem öeldud, migreeritakse kõik hot.ee kontod Online.ee keskkonnaga ning alles jäävad kõigi kasutajate meilikontode aadressid koos kõigi kirjadega,» märkis Raigo Neudorf.

Algselt hot.ee järeltulijaks planeeritud suhtlus.ee on suunatud keskkonda Online.ee juba jaanuari lõpust.

Aastal 1999 loodud hot.ee keskkonnal on praegu veidi alla 200 000 unikaalse kasutaja nädalas. Teenuse hiilgeaegadel oli see näitaja mitu korda suurem.

Portaal Online.ee on Telia teatel tasuta keskkond, mis koondab ühte keskkonda kogu kasutajate suhtluse:  meilid, kontaktiraamatu, sõnumi- ja kõnelogi, multiSMS-ide saatmise ning failide hoiustamise pilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles